Araç bakımı ne zaman yapılır?

Yayınlayan hsnlg 06/10/2017 2 Yorumlar Traveling,Branding,

Araç bakımı her araç tipine göre değişiklik gösterebilir. Araçta kullanılan yakıtın cinsi de kontrol sıklığını artıran etmenler arasında sayılabilir.Dizel araçlarda kontrol süresi daha uzun olabilir. Standart kontrol süresi dizel araçlar için 10-15 bin kilometre, benzinli araçlar için ise 9 bin kilometredir. “Ben aracımı sadece şehiriçinde, günde birkaç kez, o da kısa mesafeler için kullanıyorum” diyorsanız bu kilometrelere ulaşmanız güç olabilir. Böyle bir durum söz konusu ise her 12 ayda bir aracınızın kontrolünü ve bakımı yaptırarak olası sorunların önüne geçebilirsiniz.

Periyodik bakım olarak bilinen, aracın yılda en az 1 kez uzmanların kontrolünden geçmesi; motor, yağ filtresi, hava filtresi değişimi, fren ve far bakımı ile polen filtresinin değişimi aracın ihtiyaçlarına göre yapılır. Aracınızı kullandığınız yolun durumu ve aracınıza kendi yaptığınız bakımlar ile bakım ihtiyacı süresini uzatabilir ya da kısaltabilirsiniz. Düzenli kullanılmayan otomobillerin, periyodik bakım haricinde, ağır bakım ve işçilik gerektiren durumlar ortaya çıkaracağını unutmayın. Triger kayışı, fren ve balata değişimi bu durumlar için akla gelen ilk örnekler olarak gösterilebilir. Uzmanları tarafından ve zamanında yapılan kontrol ve değişimlerin, sizi maddi ve manevi yönden zor durumda bırakacak sonuçlardan koruyacağını bir kere daha hatırlatmak istiyoruz

Etiketler: cool waves ocean travel surf

2 Yorumlar

Michael:
15/09/2014, 12:08:31 PM
Cevapla

I must say, the Journal Blog is a fantastic addition to an already outstanding theme. Keep up the good work guys, it's amazing what you come up with for the Opencart community.

Sandra:
03/11/2014, 03:21:51 PM

Super Theme, I'm going to buy it for my handmade jewellery store.

Alex:
15/09/2014, 12:08:54 PM
Cevapla

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam iaculis egestas laoreet. Etiam faucibus massa sed risus lacinia in vulputate dolor imperdiet. Curabitur pharetra, purus a commodo dignissim, sapien nulla tempus nisi, et varius nulla urna at arcu.

Yorum

Loading...
Loading...
Loading...